Täydellistä & Maukasta

Täydellistä ja maukasta
Jos et ole vielä tutustunut kaikkiin nykypäivän älykkäisiin laitteisiin, ja niill saavutettaviin täydellisiin tuloksiin, ajan säästöön ja maun säilyttämiseen, on nyt korkea aika! Suosittelemme suosikkejamme, monitoimikeittimen, sous vide -laitteen ja slow cookerin – ne helpottavat ruoanlaittoa ja tekevät tuloksesta maukkaampaa.
Instant Pot Multicooker
Instant Duo Plus -painekeittimellä voit valmistaa kaikkea nopeista aamiaisista suuriin perheillallisiin helpommin, nopeammin ja tehokkaammin. Painekeittimessä on 9 toimintoa samassa, mukaan lukien painekeittäminen, hidas kypsennys, hauduttaminen ja höyrystäminen. Voit myös helposti valita 25 muusta älykkäästä ohjelmasta ja antaa painekattilan säätää aikaa ja lämpötilaa, jotta saat joka kerta täydellisen tuloksen, olipa kyseessä sitten puurojen, riisin, pastaruokien tai murean lihan keittäminen muhennoksiin ja paistoksiin.
9-in-1 monitoimintoa
25 kätevää ohjelmaa
Konepestävät osat
)
)
Sous Vide
Sous Viden varmistaa, että raaka-aine kypsyy täydellisessä lämpötilassa! Asetat Sous Vide -laitteen haluttuun lämpötilaan, asetat sen kattilan tai vesisäiliön reunalle, käynnistät ajastimen ja sitten kaikki muu hoituu itsestään. Koska lämpötila pysyy täysin vakaana, raaka-aine ei voi kuivua kypsennyksen aikana.
Voit kokeilla kaikkea ananaksesta kananmuniin, ja se onkin tämän laitteen viehätys: voit kokeilla uusia makuelämyksiä ja yhdistelmiä! Mutta jos aloitat alusta, kannattaa aloittaa kanan, kalan tai lihan valmistamisesta. Se on erittäin helppoa, ja tulet olemaan aina yhtä vaikuttunut. Lupamme, että tulet rakastamaan jokaista sekuntia keittiössä sous vide -keittimen kanssa!
Tarvitset aloittaaksesi:
Sous vide - Tietenkin tarvitset sous vide -laitteen.
Iso astia/kattila - Täytä tämä vedellä, johon sitten laitat sous vide -laitteen ja tyhjiöpakkauksen.
Tyhjiöpakkauslaite - Sinun on pakattava tyhjiöpakkaukseen raaka-aineet, jotka laitetaan veteen.
Askel askeleelta: Tee näin!
Pakkaa tyhjiöpakkaukseen - Aloita pakkaamalla raaka-aineesi, esimerkiksi pala naudanfileetä ja tilkka oliiviöljyä, tyhjiöpakkaukseen.
Aseta Sous Vide - Aseta sous vide -keitin kattilaan/astiaan ja aseta raaka-aineelle sopiva lämpötila.
Valmista raaka-aine - Aseta naudanfileepussi veteen ja odota, että vesi saavuttaa oikean lämpötilan. Kun oikea lämpötila on saavutettu, aloita ajanotto.
Sous-vide-Vinkki
Paista sen jälkeen liha. Sous vide -kypsennys ei anna lihalle tavanomaista paistopintaa. Siksi on hyvä paistaa liha nopeasti sen jälkeen, jotta sen pinta saa lisää makua. Tämä voidaan tehdä grillissä tai nopeasti paistinpannulla – muista vain, että liha on jo kypsää ja tarvitsee vain paistopinnan!
)
)
Slow Cooker
Slow cookerilla voit valmistaa herkullisia pataruokia, pulled porkia, chili con carnea ja muita maukkaita pitkään kypsennettäviä ruokia – samalla kun olet töissä. Ainoa mitä sinun tarvitsee tehdä, on täyttää slow cooker haluamillasi raaka-aineilla, asettaa ajastin ja antaa sen hoitaa työn.
Slow cooker on keraaminen kattila, joka lämpiää hitaasti sähkön avulla. Kattila on asetettu kehykseen, joka lämmittää ruokaa tasaisessa lämpötilassa. Valmistuksen jälkeen slow cooker siirtyy automaattisesti 6 tunnin lämpimänä pitotilaan.
Slow cookerin edut
Säästät aikaa, koska ruoka valmistuu sinun ollessasi töissä!
Säilytät ravintoaineet vihanneksissa, lihassa ja kalassa.
Säästät sähköä, koska slow cooker kuluttaa minimaalisesti sähköä verrattuna ruoanlaittoon liedellä.
Slow-cooker-Vinkkejä
Vähennä nesteen määrää, jos käytät ” tavallista” reseptiä. Neste ei haihdu hitaasti kypsyvistä ruoista samalla tavalla.
Laita vihannekset pohjalle – ne kypsyvät yleensä hitaammin kuin liha.
Joissakin slow cooker -keittimissä liha voidaan ruskistaa suoraan laitteessa! Muussa tapauksessa voit ruskistaa lihan ensin paistinpannulla, jos haluat lihan pinnalle ruskean värin.
Valmista herkullisia kastikkeita! Nauti maukkaasta tomaattikastikkeesta, joka on hautunut useita tunteja.
)
)
)
)
)
)
)
)