Tee oma jäätelö
)
Lasia luonnon makuja
Alkukesä on kausi, jota monet pitävät kaikkein eniten. Tänä aikana luonto herää todenteolla eloon ja siellä kukinta ja vihreys tekevät jälleen paluun talvitauon jälkeen. Juuri nyt on paljon hyvää luonnosta hyödyntää. Olemme saaneet apua Det Vilda Skafferietilta, Simon Quarteyn johdolla, joka on luonut kaksi jäätelöreseptiä yllättävillä, mutta fantastisen hyvillä, makuinnovaatioilla.
Syreeni– ja raparperisorbetti
Alkoholitonta kuohuviiniä kanssa
Tämä ihana sorbetti sisältää ainesosia, jotka tuovat mieleen koulun päättäjäiset ja alkukesän. Kun ainekset on keitetty yhteen, pyöritä sorbettimassa jäätelökoneessa tai keittiökoneen jäätelöosassa, kunnes koostumus on sileä ja hieno.
Lopuksi tarjoile sorbetti kauniista lasista, lisää pieni tilkka kuohuvaa ja koristele pienellä syreenin kukinnolla.
Jäätelö mustaherukanlehdillä
Tuoreiden vadelmien ja kevätkukkien kanssa
Tämä on ainutlaatuinen jäätelö, jossa on kermainen koostumus ja mustaherukan ja suolan maku. Tässä reseptissä hyödynnetään mustaherukanlehtiä – ne ovat itse asiassa todella maukkaita!
Lopuksi jäätelö koristellaan tuoreilla vadelmilla ja kauniilla syötävillä kukilla.