Tee oma jäätelö

Tee oma jäätelö

Lasia luonnon makuja

Alkukesä on kausi, jota monet pitävät kaikkein eniten. Tänä aikana luonto herää todenteolla eloon ja siellä kukinta ja vihreys tekevät jälleen paluun talvitauon jälkeen. Juuri nyt on paljon hyvää luonnosta hyödyntää. Olemme saaneet apua Det Vilda Skafferietilta, Simon Quarteyn johdolla, joka on luonut kaksi jäätelöreseptiä yllättävillä, mutta fantastisen hyvillä, makuinnovaatioilla.

Syreeni– ja raparperisorbetti

Alkoholitonta kuohuviiniä kanssa

Tämä ihana sorbetti sisältää ainesosia, jotka tuovat mieleen koulun päättäjäiset ja alkukesän. Kun ainekset on keitetty yhteen, pyöritä sorbettimassa jäätelökoneessa tai keittiökoneen jäätelöosassa, kunnes koostumus on sileä ja hieno.

Lopuksi tarjoile sorbetti kauniista lasista, lisää pieni tilkka kuohuvaa ja koristele pienellä syreenin kukinnolla.

Jäätelö mustaherukanlehdillä

Tuoreiden vadelmien ja kevätkukkien kanssa

Tämä on ainutlaatuinen jäätelö, jossa on kermainen koostumus ja mustaherukan ja suolan maku. Tässä reseptissä hyödynnetään mustaherukanlehtiä – ne ovat itse asiassa todella maukkaita!

Lopuksi jäätelö koristellaan tuoreilla vadelmilla ja kauniilla syötävillä kukilla.

Katso ulkona pöytä jäätelöjuhlia varten

Valitut tuotteet