Veitsisarja 2 veistä + teroituspuikko

Veitsisarja 2 veistä + teroituspuikko

110 €

Kolmiosainen veitsisarja norjalaiselta Brusletto-merkiltä. Sarjaan sisältyy kokkiveitsi, leipäveitsi ja teroituspuikko, jonka avulla pidät veitset terävinä ja kunnossa. Monipuolisen kokkiveitsen terän pituus on 20 senttimetriä, ja sitä voidaan käyttää kaikkeen aina vihanneksista luuttomaan lihaan ja kalaan. Leipäveitsen terä on 23 senttimetriä pitkä, ja siinä on terävä sahalaitainen terä, jonka avulla on helppo viipaloida kaikenlaista leipää, myös uunituoretta. Teroituspuikko on valmistettu kromatusta hiiliteräksestä, joka on lämpökäsitelty ruostetta ja kulumista kestävän ulkopinnan luomiseksi. Veitsien terät on valmistettu saksalaisesta 1.4116-teräksestä, jonka kovuus on 57 +/- 2 Rockwellia. Kaikissa sarjan osissa on ergonomiset komposiittikahvat, jotka istuvat mukavasti kädessä.

Teroituspuikon käyttöohje: Kallista terää puikkoa kohti 15–20°:n hiontakulmassa. Pidä teroituspuikkoa vasemmassa kädessäsi ja veistä oikeassa kädessäsi. Pidä teräspuikkoa täysin paikallaan ja teroita veistä liikuttamalla sitä teräspuikon päällä. Vedä terää alhaalta kärkeen puikkoa pitkin niin, että koko terä teroittuu. Toista prosessi veitsen molemmin puolin 5–10 kertaa, kunnes veitsi on teroitettu haluttuun terävyyteen.

Ilmainen toimitus yli 60 euron ostoksille*
Aina 365 päivän palautusoikeus
Asiantuntijoita vuodesta 2005
Veitsisarja 2 veistä + teroituspuikko

Kolmiosainen veitsisarja norjalaiselta Brusletto-merkiltä. Sarjaan sisältyy kokkiveitsi, leipäveitsi ja teroituspuikko, jonka avulla pidät veitset terävinä ja kunnossa. Monipuolisen kokkiveitsen terän pituus on 20 senttimetriä, ja sitä voidaan käyttää kaikkeen aina vihanneksista luuttomaan lihaan ja kalaan. Leipäveitsen terä on 23 senttimetriä pitkä, ja siinä on terävä sahalaitainen terä, jonka avulla on helppo viipaloida kaikenlaista leipää, myös uunituoretta. Teroituspuikko on valmistettu kromatusta hiiliteräksestä, joka on lämpökäsitelty ruostetta ja kulumista kestävän ulkopinnan luomiseksi. Veitsien terät on valmistettu saksalaisesta 1.4116-teräksestä, jonka kovuus on 57 +/- 2 Rockwellia. Kaikissa sarjan osissa on ergonomiset komposiittikahvat, jotka istuvat mukavasti kädessä.

Teroituspuikon käyttöohje: Kallista terää puikkoa kohti 15–20°:n hiontakulmassa. Pidä teroituspuikkoa vasemmassa kädessäsi ja veistä oikeassa kädessäsi. Pidä teräspuikkoa täysin paikallaan ja teroita veistä liikuttamalla sitä teräspuikon päällä. Vedä terää alhaalta kärkeen puikkoa pitkin niin, että koko terä teroittuu. Toista prosessi veitsen molemmin puolin 5–10 kertaa, kunnes veitsi on teroitettu haluttuun terävyyteen.

Skötselråd: Rengör slipstålet med varmt vatten och torka torrt direkt efter rengöring. Knivarna tål maskindisk, men vi rekommenderar handdisk för maximal hållbarhet. Samma sak gäller för knivarna, torka dem helt torra med en trasa direkt efter rengöring. Skölj även av dem direkt efter användning, då syra och salt påverkar eggens skärpa.

  • Sarjassa kokkiveitsi ja leipäveitsi
  • Laatua norjalaiselta Bruslettolta
  • Ergonomiset komposiittikahvat