Grillipannu valurautaa 28x28 cm, kahva pyökkipuuta

29%

Grillipannu valurautaa 28x28 cm, kahva pyökkipuuta

70 €99 €

Valurautainen grillipannu luonnollisella tarttumattomalla pinnoitteella, joka on valmistettu samasta rasvasta, jota käytät tavallisesti ruoanlaittoon. Siksi valurauta on paljon terveellisempi tapa paistaa ruokaa. Samalla tasainen lämmönjako ja paksu lämpökäsitelty rauta antavat erityisen hyvän maun kaikelle, mitä teet. Tässä on runsaasti tilaa kaikelle, mitä haluat grillata, niin isolle kuin pienellekin. Se, mikä on valmista, voidaan jättää sivuun, kunnes loput on grillattu, jolloin se säilyttää mehukkuutensa ja lämpönsä palamatta.

Kuumenna grillipannu ruokaöljyllä/voilla tai muulla ruoanlaittorasvalla, kunnes se on kuuma ja valmis. Voit ruskistaa (sulkea) ruokaa 45 sekuntia kummaltakin puolelta ennen kuin vähennät lämpöä kypsennyksen lopettamiseksi. Näin saat herkullisen kuoren, samalla kun ruoka kypsyy jo raudassa olevan lämmön avulla. Painaa 2,8 kg.

Carl Victorin valurautatuotteet on jo poltettu kasviöljyssä 400 °C:ssa ja ovat käyttövalmiita. Göran Ek ja Robert Ek valmistavat ja suunnittelevat ne Höganäsissa, Skånessa. Paistinpannut on valmistettu tiukasti valvotusta kierrätysraudasta, eikä niissä ole PTFE:tä. Tämä on laadukas tuote, joka antaa sinulle ja läheisillesi lukemattomia hyviä illallismuistoja moneksi vuodeksi eteenpäin.

Lue alta, kuinka hoidat ja säilytät valurautapannuasi niin, että se kestää sukupolvien ajan.

  • Luonnollinen ”non-stick” vaikutus
  • Voidaan käyttää kaikilla liesillä
  • Valmistettu Ruotsissa
  • 25 vuoden takuu
Pieni varastosaldo
Carl victorGrillipannu valurautaa 28x28 cm, kahva pyökkipuuta

Ylläpito:

Valurauta on luonnollinen ja ympäristöystävällinen tuote, joka vaatii helppoa hoitoa ilman kemikaaleja (pesuaineita). Käytön jälkeen ne tulisi pestä vain lämpimällä vedellä ja astianpesuharjalla, jotta luonnollinen tarttumaton pinnoite ei vahingoittuisi. Sitä ei tarvitse hangata puhtaammaksi kuin mitä kuuma vesi tekee.

Oikein hoidettuna (ei astianpesukoneessa) se kestää sukupolvia ja paranee vain joka kerta. Älä jätä ruokaa pannulle sen jälkeen, kun olet lopettanut paistamisen, äläkä myöskään jätä sitä märäksi tai kosteaksi, sillä valurauta voi alkaa ruostua.

Valurautainen grillipannu luonnollisella tarttumattomalla pinnoitteella, joka on valmistettu samasta rasvasta, jota käytät tavallisesti ruoanlaittoon. Siksi valurauta on paljon terveellisempi tapa paistaa ruokaa. Samalla tasainen lämmönjako ja paksu lämpökäsitelty rauta antavat erityisen hyvän maun kaikelle, mitä teet. Tässä on runsaasti tilaa kaikelle, mitä haluat grillata, niin isolle kuin pienellekin. Se, mikä on valmista, voidaan jättää sivuun, kunnes loput on grillattu, jolloin se säilyttää mehukkuutensa ja lämpönsä palamatta.

Kuumenna grillipannu ruokaöljyllä/voilla tai muulla ruoanlaittorasvalla, kunnes se on kuuma ja valmis. Voit ruskistaa (sulkea) ruokaa 45 sekuntia kummaltakin puolelta ennen kuin vähennät lämpöä kypsennyksen lopettamiseksi. Näin saat herkullisen kuoren, samalla kun ruoka kypsyy jo raudassa olevan lämmön avulla. Painaa 2,8 kg.

Carl Victorin valurautatuotteet on jo poltettu kasviöljyssä 400 °C:ssa ja ovat käyttövalmiita. Göran Ek ja Robert Ek valmistavat ja suunnittelevat ne Höganäsissa, Skånessa. Paistinpannut on valmistettu tiukasti valvotusta kierrätysraudasta, eikä niissä ole PTFE:tä. Tämä on laadukas tuote, joka antaa sinulle ja läheisillesi lukemattomia hyviä illallismuistoja moneksi vuodeksi eteenpäin.

Lue alta, kuinka hoidat ja säilytät valurautapannuasi niin, että se kestää sukupolvien ajan.

carl-victor-grillpande-i-stoebejern-28x28-cm-haandtag-af-boeg-cvg282b-56836-2
Loading...