Valurautapannu 28 cm, kahva pyökkipuuta

Valurautapannu 28 cm, kahva pyökkipuuta

89 €
(22)

Valurautapannussa on luonnollinen tarttumaton pinnoite, joka syntyy rasvasta, jota muuten käytät ruoanlaittoon. Siksi se on paljon terveellisempi tapa valmistaa ruokaa. Samalla tasainen lämmönjako ja paksu lämpökäsitelty rauta tuovat lisämaustetta kaikkeen ruoanlaittoon. Kahva on valmistettu luonnollisesta pyökistä, ja se eristää lämpöä täydellisesti.

Carl Victorin valurautapannuja ja -patoja voidaan käyttää kaikentyyppisillä liesillä, myös induktioliedellä ja avotulella. Kuumenna pannu ruokaöljyllä/voilla tai muulla ruoanlaittorasvalla, kunnes se on kuuma ja valmis. Voit ruskistaa (sulkea) ruokaa 45 sekunnin ajan kummaltakin puolelta, ennen kuin vähennät lämpöä paistamisen lopettamiseksi. Näin saat herkullisen kuoren samalla kun ruoka kypsyy käyttämällä raudassa jo olevaa lämpöä.

Carl Victorin valurautatuotteet on jo esipoltettu kasviöljyssä 400 °C:ssa ja ne ovat käyttövalmiita. Saatavana kolmessa koossa. Göran Ek ja Robert Ek valmistavat ja suunnittelevat ne Höganäsissa, Skånessa. Ne on valmistettu tiukasti valvotusta kierrätysraudasta, eikä niissä ole PTFE:tä. Tämä johtaa korkealaatuiseen tuotteeseen, joka antaa sinulle ja rakkaillesi lukemattomia upeita illallismuistoja tulevina vuosina.

Lue alta, kuinka valurautapannua hoidetaan ja säilytetään niin, että se kestää sukupolvien ajan.

 

Ilmainen toimitus yli 60 euron ostoksille*
Aina 365 päivän palautusoikeus
Asiantuntijoita vuodesta 2005
Arvostelut
4.6 22 luokituksen perusteella
Uzma Y
Hei Se on hyvä mutta pieni. Tarvitsin 32 cm tai vähintään 30 cm, mutta en löytänyt. Teidän pitäisi olla suurempia pannuja samanlaisia. Terveisin uzma
Käännetty kielestä Norja
tonje r
Raskas, mutta upea
Käännetty kielestä Ruotsi
Fredrik R
Melkein
Käytettävä, ei erinomainen. Erittäin miellyttävä ulkonäkö ja paino. Hyvä tasapaino kädessä. Tasapaino ei ole täydellinen, koska pannu ei istu täysin tasaisesti perinteisillä liesitasoilla. Pohja on hieman kupera. Pannua täytyy hieman säätää paikalleen. Ohjeessa kuvattu erinomainen liukkaus ei ole todellinen. Munat ym. palavat kiinni jopa miedolla lämmöllä eikä niitä saa helposti pestyä pois pelkällä lämpimällä vedellä ja tiskiharjalla. Tarvitaan huomattavaa vaivaa Zaloa käyttäen. Ei eroa vanhaan Fiskars-pannuun tässä suhteessa. Kahva voisi olla paremmin kyllästetty. Kaiken kaikkiaan; hieman pettynyt.
Käännetty kielestä Norja
Bent H
Valurautapannu 28 cm, kahva pyökkipuuta
(22)

Valurautapannussa on luonnollinen tarttumaton pinnoite, joka syntyy rasvasta, jota muuten käytät ruoanlaittoon. Siksi se on paljon terveellisempi tapa valmistaa ruokaa. Samalla tasainen lämmönjako ja paksu lämpökäsitelty rauta tuovat lisämaustetta kaikkeen ruoanlaittoon. Kahva on valmistettu luonnollisesta pyökistä, ja se eristää lämpöä täydellisesti.

Carl Victorin valurautapannuja ja -patoja voidaan käyttää kaikentyyppisillä liesillä, myös induktioliedellä ja avotulella. Kuumenna pannu ruokaöljyllä/voilla tai muulla ruoanlaittorasvalla, kunnes se on kuuma ja valmis. Voit ruskistaa (sulkea) ruokaa 45 sekunnin ajan kummaltakin puolelta, ennen kuin vähennät lämpöä paistamisen lopettamiseksi. Näin saat herkullisen kuoren samalla kun ruoka kypsyy käyttämällä raudassa jo olevaa lämpöä.

Carl Victorin valurautatuotteet on jo esipoltettu kasviöljyssä 400 °C:ssa ja ne ovat käyttövalmiita. Saatavana kolmessa koossa. Göran Ek ja Robert Ek valmistavat ja suunnittelevat ne Höganäsissa, Skånessa. Ne on valmistettu tiukasti valvotusta kierrätysraudasta, eikä niissä ole PTFE:tä. Tämä johtaa korkealaatuiseen tuotteeseen, joka antaa sinulle ja rakkaillesi lukemattomia upeita illallismuistoja tulevina vuosina.

Lue alta, kuinka valurautapannua hoidetaan ja säilytetään niin, että se kestää sukupolvien ajan.

 

Ylläpito:

Valurauta on luonnollinen ja ympäristöystävällinen tuote, joka vaatii vain helppoa hoitoa ilman kemikaaleja (pesuaineita). Käytön jälkeen ne tulisi pestä vain lämpimällä vedellä ja astiaharjalla, jotta luonnollinen tarttumaton pinnoite ei vahingoittuisi. Sitä ei tarvitse hangata puhtaammaksi kuin mitä kuumalla vedellä saa aikaan.

Oikein hoidettuna (ei astianpesukoneessa) se kestää sukupolvia ja paranee joka kerta. Älä jätä ruokaa pannulle sen jälkeen, kun olet lopettanut paistamisen, äläkä myöskään jätä sitä märäksi tai kosteaksi, sillä valurauta voi alkaa ruostua.

  • Lämpöä eristävä kahva pyökkiä
  • Valmistettu Ruotsissa
  • 25 vuoden takuu
  • Kaikille liesityypeille, myös induktioliedelle ja avotulelle