Deba-veitsi 210Y

Uutuus

Deba-veitsi 210Y

249 €

Löydä todellinen mestariteos japanilaisen veitsiperinteen maailmasta. Fuji Blue Steel Deba 210Y on suunniteltu tarkkaan fileointiin ja pehmeiden raaka-aineiden käsittelyyn. Toispuolisesti teroitettu terä, korkea selkä ja äärimmäisen terävä leikkuureuna tarjoavat ainutlaatuisen yhdistelmän voimaa ja hallittua hienostuneisuutta. Tämä on erikoistyökalu sinulle, joka arvostat tarkkuutta ja japanilaista käsityötaitoa korkeimmalla tasolla.

Deba-veitsiä on perinteisesti käytetty japanilaisessa keittiössä kalan ja muiden pehmeiden, luuttomien raaka-aineiden leikkaamiseen. Fuji Blue Steel 210Y jatkaa tätä perinnettä vahvalla, mutta tarkalla terällä, joka on taottu kahdesta kerroksesta – ytimenä Super Aogami -hiiliteräs. Tämä korkealaatuinen teräs tunnetaan poikkeuksellisesta terävyydestään ja kyvystään säilyttää leikkuureuna pitkään, kun veistä käytetään ja hoidetaan oikein. 210 mm pitkä terä tekee veitsestä riittävän suuren suurillekin fileointitöille, mutta samalla riittävän ketterän tarkkuutta vaativiin tehtäviin. Hienoinen urasuki terän takapuolella vähentää kitkaa ja saa veitsen liukumaan pehmeästi kalan lihan läpi, kun taas paksu selkä antaa voimaa ja vakautta työskentelyyn.

Fuji Deba 210Y on suunniteltu tarkkaan leikkuuseen – ei hakkaamiseen tai karkeaan pilkkomiseen. Vältä veitsen käyttöä luille, pakastetuille aineksille tai koville ytimen osille, sillä ohut ja herkkä leikkuureuna voi vaurioitua. Yhden puolen teroitus takaa poikkeuksellisen hallinnan, mutta vaatii myös hieman harjoittelua ja ymmärrystä oikeasta tekniikasta.

Huolto on luonnollinen osa kokemusta. Veitsi tulee puhdistaa käsin heti käytön jälkeen ja kuivata huolellisesti ruosteen välttämiseksi. Terä voidaan suojata ohuelti tsubaki-öljyllä. Säännöllinen teroitus kivellä pitää terän terävänä ja valmiina käyttöön joka kerta.

Ilmainen toimitus yli 60 euron ostoksille*
Aina 365 päivän palautusoikeus
Asiantuntijoita vuodesta 2005
Deba-veitsi 210Y

Löydä todellinen mestariteos japanilaisen veitsiperinteen maailmasta. Fuji Blue Steel Deba 210Y on suunniteltu tarkkaan fileointiin ja pehmeiden raaka-aineiden käsittelyyn. Toispuolisesti teroitettu terä, korkea selkä ja äärimmäisen terävä leikkuureuna tarjoavat ainutlaatuisen yhdistelmän voimaa ja hallittua hienostuneisuutta. Tämä on erikoistyökalu sinulle, joka arvostat tarkkuutta ja japanilaista käsityötaitoa korkeimmalla tasolla.

Deba-veitsiä on perinteisesti käytetty japanilaisessa keittiössä kalan ja muiden pehmeiden, luuttomien raaka-aineiden leikkaamiseen. Fuji Blue Steel 210Y jatkaa tätä perinnettä vahvalla, mutta tarkalla terällä, joka on taottu kahdesta kerroksesta – ytimenä Super Aogami -hiiliteräs. Tämä korkealaatuinen teräs tunnetaan poikkeuksellisesta terävyydestään ja kyvystään säilyttää leikkuureuna pitkään, kun veistä käytetään ja hoidetaan oikein. 210 mm pitkä terä tekee veitsestä riittävän suuren suurillekin fileointitöille, mutta samalla riittävän ketterän tarkkuutta vaativiin tehtäviin. Hienoinen urasuki terän takapuolella vähentää kitkaa ja saa veitsen liukumaan pehmeästi kalan lihan läpi, kun taas paksu selkä antaa voimaa ja vakautta työskentelyyn.

Fuji Deba 210Y on suunniteltu tarkkaan leikkuuseen – ei hakkaamiseen tai karkeaan pilkkomiseen. Vältä veitsen käyttöä luille, pakastetuille aineksille tai koville ytimen osille, sillä ohut ja herkkä leikkuureuna voi vaurioitua. Yhden puolen teroitus takaa poikkeuksellisen hallinnan, mutta vaatii myös hieman harjoittelua ja ymmärrystä oikeasta tekniikasta.

Huolto on luonnollinen osa kokemusta. Veitsi tulee puhdistaa käsin heti käytön jälkeen ja kuivata huolellisesti ruosteen välttämiseksi. Terä voidaan suojata ohuelti tsubaki-öljyllä. Säännöllinen teroitus kivellä pitää terän terävänä ja valmiina käyttöön joka kerta.

Deba-veitsi 210Y