Yanagiba trancher-veitsi 150D

Uutuus

Yanagiba trancher-veitsi 150D

269 €

Fuji Blue Steel Yanagiba 150D on sinulle, joka haluat maksimaalista tarkkuutta keittiössä ja suosittelet kompaktia terää, joka tarjoaa poikkeuksellista joustavuutta. 15 senttimetrin terän pituus tekee sushin, sashimin ja pienempien kalojen käsittelystä intuitiivisen ja tarkan kokemuksen, jossa täydellinen hallinta on ratkaisevaa lopputulokselle.

Veitsen terä on taottu kahdesta kerroksesta, joiden ytimessä on Super Aogami -hiiliteräs – korkealaatuinen teräs, joka tunnetaan äärimmäisestä terävyydestään ja erinomaisesta kulutuskestävyydestään. Toispuolinen teroitus mahdollistaa erittäin tarkat viillot, kun taas takapuolella oleva urasuki vähentää kitkaa ja luo sileän, peilimäisen pinnan, joka säilyttää raaka-aineen rakenteen ja mehevyyden.

Hiiliteräs tarjoaa huippuluokan suorituskykyä, mutta vaatii myös asianmukaista huolenpitoa. Pese veitsi käsin lämpimällä vedellä ja miedolla pesuaineella heti käytön jälkeen, ja kuivaa se huolellisesti ruosteen estämiseksi. Levitä tarvittaessa ohut kerros tsubakiöljyä terän suojaamiseksi ja luonnollisen kiillon säilyttämiseksi. Säännöllinen teroitus pitää leikkuureunan optimaalisena ja varmistaa pitkän käyttöiän.

Fuji Blue Steel Yanagiba 150D on valinta sinulle, joka arvostat japanilaista käsityötaitoa ja etsit työvälinettä vaativimpiin tarkkuustehtäviin keittiössä. Se antaa hallinnan ja eleganssin tunteen jokaisessa leikkuussa.

Ilmainen toimitus yli 60 euron ostoksille*
Aina 365 päivän palautusoikeus
Asiantuntijoita vuodesta 2005
Yanagiba trancher-veitsi 150D

Fuji Blue Steel Yanagiba 150D on sinulle, joka haluat maksimaalista tarkkuutta keittiössä ja suosittelet kompaktia terää, joka tarjoaa poikkeuksellista joustavuutta. 15 senttimetrin terän pituus tekee sushin, sashimin ja pienempien kalojen käsittelystä intuitiivisen ja tarkan kokemuksen, jossa täydellinen hallinta on ratkaisevaa lopputulokselle.

Veitsen terä on taottu kahdesta kerroksesta, joiden ytimessä on Super Aogami -hiiliteräs – korkealaatuinen teräs, joka tunnetaan äärimmäisestä terävyydestään ja erinomaisesta kulutuskestävyydestään. Toispuolinen teroitus mahdollistaa erittäin tarkat viillot, kun taas takapuolella oleva urasuki vähentää kitkaa ja luo sileän, peilimäisen pinnan, joka säilyttää raaka-aineen rakenteen ja mehevyyden.

Hiiliteräs tarjoaa huippuluokan suorituskykyä, mutta vaatii myös asianmukaista huolenpitoa. Pese veitsi käsin lämpimällä vedellä ja miedolla pesuaineella heti käytön jälkeen, ja kuivaa se huolellisesti ruosteen estämiseksi. Levitä tarvittaessa ohut kerros tsubakiöljyä terän suojaamiseksi ja luonnollisen kiillon säilyttämiseksi. Säännöllinen teroitus pitää leikkuureunan optimaalisena ja varmistaa pitkän käyttöiän.

Fuji Blue Steel Yanagiba 150D on valinta sinulle, joka arvostat japanilaista käsityötaitoa ja etsit työvälinettä vaativimpiin tarkkuustehtäviin keittiössä. Se antaa hallinnan ja eleganssin tunteen jokaisessa leikkuussa.

Yanagiba trancher-veitsi 150D