Voikirnuaja

Voikirnuaja

69 €
(3)

Onko mitään ylellisempää kuin kotitekoinen voi vastaleivotun leivän päällä? Ja Kilner®-voikirnun avulla se on helppoa ja nopeaa. Käytännöllisen kampikahvamallin ansiosta voit vatkata voita helposti. Loistava valinta niille, jotka haluavat tehdä ruokaa tyhjästä, ja uskomattoman hyvä ihaniin illallisiin rakkaiden kanssa.

Toimi seuraavasti:
Kaada kerma purkkiin ja vatkaa, kunnes kerma irtoaa kirnupiimästä ja muodostaa voimöhkäleitä. Tämä kestää yleensä noin 10 minuuttia. Siivilöi sitten pois kirnupiimä ja pese voi puhtaaksi kirnupiimajäämistä. Tämä tehdään täyttämällä kulho kylmällä vedellä, vaivaamalla ja kääntämällä voita. Vaihda sitten vesi ja toista, kunnes huuhteluvesi ei ole enää värjäytynyt. Vaivaa lopuksi voihin hieman suolaa ja säilytä jääkaapissa voimuotissa tai paperiin käärittynä.

Vinkki! Säästä kirnupiimä ja käytä sitä leivontaan. Se sopii hyvin esimerkiksi leivän, pulla- tai pannukakkujen valmistukseen.

Ilmainen toimitus yli 60 euron ostoksille*
Aina 365 päivän palautusoikeus
Asiantuntijoita vuodesta 2005
Arvostelut
3.3 3 luokituksen perusteella
Jeanett
Voikone. Se toimii kuten se pitäisi, ja se maistuu ihanalta 👍
Käännetty kielestä Tanska
Kjetil
Kestää 10 minuuttia tehdä voita tällä. Hauskaa tehdä ruokaa alusta asti
Käännetty kielestä Norja
Monica
Tässä tarvitaan kärsivällisyyttä voin tekemiseen🤪
Käännetty kielestä Norja
Voikirnuaja
(3)

Onko mitään ylellisempää kuin kotitekoinen voi vastaleivotun leivän päällä? Ja Kilner®-voikirnun avulla se on helppoa ja nopeaa. Käytännöllisen kampikahvamallin ansiosta voit vatkata voita helposti. Loistava valinta niille, jotka haluavat tehdä ruokaa tyhjästä, ja uskomattoman hyvä ihaniin illallisiin rakkaiden kanssa.

Toimi seuraavasti:
Kaada kerma purkkiin ja vatkaa, kunnes kerma irtoaa kirnupiimästä ja muodostaa voimöhkäleitä. Tämä kestää yleensä noin 10 minuuttia. Siivilöi sitten pois kirnupiimä ja pese voi puhtaaksi kirnupiimajäämistä. Tämä tehdään täyttämällä kulho kylmällä vedellä, vaivaamalla ja kääntämällä voita. Vaihda sitten vesi ja toista, kunnes huuhteluvesi ei ole enää värjäytynyt. Vaivaa lopuksi voihin hieman suolaa ja säilytä jääkaapissa voimuotissa tai paperiin käärittynä.

Vinkki! Säästä kirnupiimä ja käytä sitä leivontaan. Se sopii hyvin esimerkiksi leivän, pulla- tai pannukakkujen valmistukseen.

  • Ylellistä itse kirnuttua voita
  • Kätevä muotoilu ja veivi
  • Valmistaa voin hetkessä
kilner-smoerkaerne-ki25348-60688-8