Powerjet-puhalluslamppu ja Ultragas

Powerjet-puhalluslamppu ja Ultragas

146,90 €
(3)

Sievertin Powerjet EU 7/16“ -puhalluslamppu Powerjet on joustava järjestelmä, jossa on vaihdettavat polttimet ja ergonominen kahva. Mukana toimitetaan ultrakaasupullo. Ultrakaasu on propaanin, butaanin, propeenin ja asetonin seos. Sekoituskaasun liekin lämpötila on 2 100 °C ja puhalluslampussa on itsesulkeutuva venttiili.

Sisäänrakennettu palonestotoiminto varmistaa, että tuotetta voidaan käyttää mistä tahansa kulmasta.

Ilmainen toimitus yli 60 euron ostoksille*
Aina 365 päivän palautusoikeus
Asiantuntijoita vuodesta 2005
Arvostelut
5.0 3 luokituksen perusteella
Bolette
.
veijo
Sievert puhalluslamppu
Mats
Toimii täydellisesti, helppo käyttää. Hyvä tuote.
Käännetty kielestä Ruotsi
Powerjet-puhalluslamppu ja Ultragas
(3)

Sievertin Powerjet EU 7/16“ -puhalluslamppu Powerjet on joustava järjestelmä, jossa on vaihdettavat polttimet ja ergonominen kahva. Mukana toimitetaan ultrakaasupullo. Ultrakaasu on propaanin, butaanin, propeenin ja asetonin seos. Sekoituskaasun liekin lämpötila on 2 100 °C ja puhalluslampussa on itsesulkeutuva venttiili.

Sisäänrakennettu palonestotoiminto varmistaa, että tuotetta voidaan käyttää mistä tahansa kulmasta.

Att använda en handbrännare är en effektiv metod som gör att maten snabbt får en fin yta, det kan faktiskt gå så snabbt som bara ett par sekunder.

Om du vill sota eller halstra råvaror är det framför allt två saker du ska tänka på. Det första är att använda mycket lite, eller inget, fett. Det andra är att det krävs en mycket hög temperatur, vilket du enkelt uppnår med Sievert Powerjet. Den är dessutom effektiv, så att det går snabbt att uppnå resultat.

Du kan med fördel experimentera med att hitta avståndet som är bäst mellan handbrännaren och det som ska tillagas – det skiljer sig åt mellan olika råvaror. Generellt sätt ger bränning på nära håll en tunn yta med mycket smak och kraftig färg, medan det motsatta gäller om du håller brännaren längre från råvaran. Då tar det istället längre tid att nå resultat, men värmen tränger in djupare och ger en tjockare yta och en otroligt god konsistens.

Brukar du marinera ditt kött med marinad som innehåller socker eller honung? Då kan du använda handbrännaren för att addera ytterligare en smakdimension. Om du bränner ytan kommer sockret nämligen att karamelliseras, vilket ger ett otroligt gott resultat.

Glöm inte grönsakerna! Att bränna grönsaker för att ge dem en fin yta är ett enkelt knep att ta till som lyfter hela rätten till nästa nivå.

  • Propaanin/butaanin/propeenin seos
  • Sisäänrakennettu palonestotoiminto
  • itsesulkeutuva venttiili