SAN Tsubame -vihannesveitsi

SAN Tsubame -vihannesveitsi

183 €

Terän ydin on VG5-terästä, jota ympäröi kaksi kerrosta SUS410-terästä. Ydin on kova, ulompi teräs hieman pehmeämpää. Veitsen terä valssataan 20 millimetristä 2 millimetrin paksuiseksi, ja se saa tyypillisen ulkonäkönsä siitä, että vain terän alempi osa hiotaan. Ohut terä on helppo teroittaa, ja se myös pysyy terävänä tavallista pidempään. Veitsi on tasapainoinen ja istuu hyvin käteen.

Kädensija on valmistettu mustasta Micartasta. Micarta valmistetaan puristamalla pellavaa ja hartsia yhteen korkeassa paineessa ja korkeassa lämpötilassa. Tuloksena on kova, vedenpitävä ja hygieeninen materiaali, joka sopii erinomaisesti käytettäväksi keittiössä.

Ilmainen toimitus yli 60 euron ostoksille*
Aina 365 päivän palautusoikeus
Asiantuntijoita vuodesta 2005
Arvostelut
5.0 2 luokituksen perusteella
Stefan
Yksi hyvistä ystävistäni, joka on taitava kokki, suositteli tätä. Mukava veitsi kädessä, erittäin hyvä tasapaino. Juuri niin terävä kuin haluaa, ei ollut yllätys:) Toivottavasti se kestää koko matkan...
Käännetty kielestä Ruotsi
Jens
Täydellinen
Käännetty kielestä Ruotsi
SAN Tsubame -vihannesveitsi

Terän ydin on VG5-terästä, jota ympäröi kaksi kerrosta SUS410-terästä. Ydin on kova, ulompi teräs hieman pehmeämpää. Veitsen terä valssataan 20 millimetristä 2 millimetrin paksuiseksi, ja se saa tyypillisen ulkonäkönsä siitä, että vain terän alempi osa hiotaan. Ohut terä on helppo teroittaa, ja se myös pysyy terävänä tavallista pidempään. Veitsi on tasapainoinen ja istuu hyvin käteen.

Kädensija on valmistettu mustasta Micartasta. Micarta valmistetaan puristamalla pellavaa ja hartsia yhteen korkeassa paineessa ja korkeassa lämpötilassa. Tuloksena on kova, vedenpitävä ja hygieeninen materiaali, joka sopii erinomaisesti käytettäväksi keittiössä.

  • Kestävä tuote
  • Ajaton muotoilu
  • Mustasta Micartasta valmistettu kädensija
SAN Tsubame Grönsakskniv 16 cm
Loading...