Caraibe 66 % tummasuklaanappi, 1 kg

Caraibe 66 % tummasuklaanappi, 1 kg

54 €

Valrhona Caraibe on valmistettu Karibian saaristosta peräisin olevien kaakaopapujen sekoituksesta. Caraibessa on mieto, täyteläinen ja tasapainoinen suklaan maku, jossa on aavistus vaniljaa, rusinoita ja paahdettuja hasselpähkinöitä. Suklaan kaakaopitoisuus on 66 % ja se sopii hyvin esimerkiksi kotitekoisiin konvehteihin tai täytteeksi. Pakkaus sisältää 1 kilon, mutta suklaata saa myös pienemmässä 250 gramman pakkauksessa.

Ranskalainen suklaayhtiö Valrhona perustettiin vuonna 1922 Tain-L'Hermitagessa Rhônen laaksossa. He ovat nykyään yksi markkinoiden suurimmista tuottajista ja toimittavat suklaata ravintoloihin ja konditorioihin kaikkialla maailmassa. Parhaan mahdollisen maun luomiseksi he käyttävät vain korkealaatuisimpia kaakaopapuja. Tavoitteena on tarjota uskomattoman hyvää suklaata ja samalla valmistaa tuotteita, sekä ihmisiä että ympäristöä kunnioittaen.

  • Hyvää konvehteissa tai täytteenä
  • Mieto ja tasapainoinen maku
  • Tehty karibian kaakaopavuista
ValrhonaCaraibe 66 % tummasuklaanappi, 1 kg

Sisällysluettelo:
Kaakaopavut, sokeri, kaakaovoi, emulgointiaine: auringonkukkalesitiini, luonnollinen vaniljauute. Saattaa sisältää pieniä määriä pähkinöitä, maitoa ja soijaa.

Ravintoarvo 100 grammaa kohti:
Energia 565 kcal/2343 kJ
Rasvaa 40 g
- josta tyydyttynyttä rasvaa 24 g
Hiilihydraatteja 37 g
- josta sokereita 34 g
Proteiinia 8 g
Suola: 0,01 g

Säilytys: 0,0 g, 0,0 g, 0,0 g, 0,0 g:
Säilytys: Säilytä kuivassa, pimeässä ja viileässä paikassa. Optimaalinen säilytyslämpötila 16-18 astetta. Säilyvyysaika 140 päivää ehjissä pakkauksissa.

Valrhona Caraibe on valmistettu Karibian saaristosta peräisin olevien kaakaopapujen sekoituksesta. Caraibessa on mieto, täyteläinen ja tasapainoinen suklaan maku, jossa on aavistus vaniljaa, rusinoita ja paahdettuja hasselpähkinöitä. Suklaan kaakaopitoisuus on 66 % ja se sopii hyvin esimerkiksi kotitekoisiin konvehteihin tai täytteeksi. Pakkaus sisältää 1 kilon, mutta suklaata saa myös pienemmässä 250 gramman pakkauksessa.

Ranskalainen suklaayhtiö Valrhona perustettiin vuonna 1922 Tain-L'Hermitagessa Rhônen laaksossa. He ovat nykyään yksi markkinoiden suurimmista tuottajista ja toimittavat suklaata ravintoloihin ja konditorioihin kaikkialla maailmassa. Parhaan mahdollisen maun luomiseksi he käyttävät vain korkealaatuisimpia kaakaopapuja. Tavoitteena on tarjota uskomattoman hyvää suklaata ja samalla valmistaa tuotteita, sekä ihmisiä että ympäristöä kunnioittaen.

Caraibe 66% mörk choklad, 1 kg
Loading...