Dulcey 35 % Suklaanappi, 250 g

Dulcey 35 % Suklaanappi, 250 g

28 €

35 prosenttisen Valrhona Dulecyn avulla saat vaaleaa suklaata, joka syntyy karamellisoimalla maitosokeria valkosuklaassa. Suklaa saa mukavan voikolavärin ja maku saa voissa leivottujen keksien, kolan ja dulce de lechen vivahteita, mutta myös hienovaraista suolaista makua, joka antaa suklaalle hyvän tasapainon. Täydellinen leivontaan, konvehtien tai hyvän jälkiruoan valmistukseen, joka tekee vaikutuksen vieraisiin. Saatavana kahdessa eri koossa, 250 grammaa tai 1 kilo.

Valrhona yritys perustettiin Tain-L'Hermitagessa Etelä-Ranskassa vuonna 1922. Nykyään se on yksi maailman suurimmista suklaanvalmistajista, joka toimittaa suklaata konditorioihin ja ravintoloihin ympäri maailmaa. Parhaan mahdollisen maun luomiseksi he käyttävät vain korkealaatuisimpia kaakaopapuja. Heidän tavoitteenaan on tarjota uskomattoman hyvää suklaata ja samalla valmistaa tuotteet niin ihmisiä kuin ympäristöä kunnioittaen.

  • Suklaa mahtaviin kolajälkiruokiin
  • Vivahde voikeksiä ja dulce de leche
  • Soveltuu leivontaan ja konvehteihin
ValrhonaDulcey 35 % Suklaanappi, 250 g

Sisällysluettelo:
Kaakaovoi, sokeri, TÄYSMAITOJAUHE, RASVATON MAITOJAUHE, HERA, VOI, emulgointiaine: auringonkukka lesitiini, luonnollinen vaniljauute. Saattaa sisältää jäämiä pähkinöistä ja soijasta.

Ravintoarvo 100 grammaa kohti:
Energia 602 kcal/2506 kJ
Rasvaa 43 g
- josta tyydyttynyttä rasvaa 26 g
Hiilihydraatit 45 g
- josta sokereita 45 g
Proteiinia 8 g
Suola 0,52 g

Säilytys: Säilytetään:
Säilytä kuivassa, pimeässä ja viileässä paikassa. Optimaalinen säilytyslämpötila 16-18 astetta. Säilyvyysaika 120 päivää ehjissä pakkauksissa.

35 prosenttisen Valrhona Dulecyn avulla saat vaaleaa suklaata, joka syntyy karamellisoimalla maitosokeria valkosuklaassa. Suklaa saa mukavan voikolavärin ja maku saa voissa leivottujen keksien, kolan ja dulce de lechen vivahteita, mutta myös hienovaraista suolaista makua, joka antaa suklaalle hyvän tasapainon. Täydellinen leivontaan, konvehtien tai hyvän jälkiruoan valmistukseen, joka tekee vaikutuksen vieraisiin. Saatavana kahdessa eri koossa, 250 grammaa tai 1 kilo.

Valrhona yritys perustettiin Tain-L'Hermitagessa Etelä-Ranskassa vuonna 1922. Nykyään se on yksi maailman suurimmista suklaanvalmistajista, joka toimittaa suklaata konditorioihin ja ravintoloihin ympäri maailmaa. Parhaan mahdollisen maun luomiseksi he käyttävät vain korkealaatuisimpia kaakaopapuja. Heidän tavoitteenaan on tarjota uskomattoman hyvää suklaata ja samalla valmistaa tuotteet niin ihmisiä kuin ympäristöä kunnioittaen.

Dulcey 35% choklad, 250 g
Loading...