
Airfryerissa paahdettu artisokka
4
Annosta
Tarvitset
- 2 artisokkaa 
- 1 sitruuna 
- 3 rkl oliiviöljyä 
- Suolaa 
- Mustapippuria 
Valmistusohjeet
- Pese artisokat, leikkaa terävät lehdet pois ja poista kanta sekä yläosa. 
- Halkaise artisokat pituussuunnassa. 
- Halkaise sitruuna ja purista mehu leikkauspinnoille. 
- Sivele oliiviöljyllä ja mausta suolalla ja pippurilla. 
- Aseta ritilä matalalle tasolle. 
- Laita artisokat ja puolikas sitruuna leikkuupinta alaspäin ritilälle. 
- Käynnistä Airfry-toiminto 170 asteeseen noin 15 minuutiksi, riippuen artisokkien koosta. 
- Artisokat ovat valmiita, kun ne ovat saaneet väriä ja lehdet irtoavat helposti..