Airfryed kronärtskocka

Airfryerissa paahdettu artisokka

4

Annosta

Tarvitset

  • 2 artisokkaa

  • 1 sitruuna

  • 3 rkl oliiviöljyä

  • Suolaa

  • Mustapippuria

Valmistusohjeet

  1. Pese artisokat, leikkaa terävät lehdet pois ja poista kanta sekä yläosa.

  2. Halkaise artisokat pituussuunnassa.

  3. Halkaise sitruuna ja purista mehu leikkauspinnoille.

  4. Sivele oliiviöljyllä ja mausta suolalla ja pippurilla.

  5. Aseta ritilä matalalle tasolle.

  6. Laita artisokat ja puolikas sitruuna leikkuupinta alaspäin ritilälle.

  7. Käynnistä Airfry-toiminto 170 asteeseen noin 15 minuutiksi, riippuen artisokkien koosta.

  8. Artisokat ovat valmiita, kun ne ovat saaneet väriä ja lehdet irtoavat helposti..