Jelloshots

Jelloshots

8

shots

Hauskat gelatiinishotit, joissa on appelsiinin ja aperolin maku, sopivat täydellisesti halloweeniin tai muihin juhlatilaisuuksiin.

Tarvitset

  • 10 gelatiinilehteä

  • 1 dl sokeria

  • 2 dl appelsiinimehua

  • 6 dl proseccoa

  • 2 dl Aperolia

  • 1 luomuappelsiini

Toimi näin

  1. Liota gelatiinilevyt kulhossa kylmässä vedessä 5 minuuttia. Kaada sokeri, appelsiinimehu ja prosecco kattilaan ja kuumenna, kunnes sokeri on liuennut. Purista vesi gelatiinilevyistä ja lisää ne kattilaan. Vatkaa hyvin, jotta gelatiini ja sokeri liukenevat kokonaan. Ota kattila pois lämmöltä ja anna jäähtyä 10 minuuttia.

  2. Kaada kattilan sisältö kulhoon ja lisää Aperol. Jaa neste silikonimuotteihin, anna niiden ensin jäähtyä huoneenlämmössä ja laita sitten muotit jääkaappiin yön yli (tai vähintään 4 tunniksi).

  3. Ota jellyshotit varovasti muoteista ja aseta ne tarjottimelle. Raasta päälle appelsiininkuorta – jellyshotit ovat nyt valmiita tarjoiltaviksi.