)
Naudanliha Stroganoff painekattilassa
4
Annoskoko
Tarvitset
400 g naudanlihaa
1 keltainen sipuli
3-4 sieniä
4 dl vettä
1 rkl vehnäjauhoja
1 lihaliemikuutio
1 rkl tomaattipyreetä
1 rkl Dijon-sinappia
1 tl suolaa
½ tl mustapippuria
1 dl creme fraichea
Öljyä tai voita paistamiseen
Näin teet sen
Leikkaa liha suikaleiksi.
Viipaloi sipuli ja sienet.
Laita monitoimikeitin paistotilaan ja kaada öljy tai voi joukkoon.
Lisää liha ja paista, kunnes se on saanut väriä.
Poista liha ja lisää öljy tai voi.
Lisää sipulit ja sienet ja paista, kunnes ne alkavat saada väriä.
Ripottele päälle jauhoja ja sekoita.
Sammuta paistotoiminto.
Liuota liemi veteen ja lisää.
Kuullota pannu ja varmista, että pohja on täysin puhdas.
Lisää liha, tomaattipyree, sinappi, suola ja pippuri ja sekoita.
Laske paistinpannu alas.
Kaada riisi, vesi ja suola uuninkestävään astiaan ja aseta ritilälle.
Laita kansi päälle ja aseta monitoimikeitin asentoon Pressure Cook, 18 minuuttia.
Anna kypsyä 10 minuuttia ja avaa sitten venttiili höyryn vapauttamiseksi.
Nosta riisiastia varovasti pois ja kuohkeuta riisi haarukalla.
Vaihda keittimestä sauté-asentoon, lisää crème fraiche ja sekoita, kunnes riisi on kypsää.
Tarjoile.