)
Nuudelivokki katkaravuilla
4
Annosta
Raikas, maukas ja hetkessä valmis – tämä katkarapunuudelivokki on loistava valinta arkeen tai viikonlopun nopeaan herkkuhetkeen. Kermainen crème fraiche, sambalin tulisuus ja rapeat vihannekset kohtaavat mehevät katkaravut yhdessä uudessa suosikissa.
Ainekset:
Wokki:
250 g munanuudeleita
2 rkl rypsiöljyä
1 iso porkkana
4 kevätsipulia
1½ dl soijapapuja
1 kasvisliemikuutio
Katkaravut:
200 g katkarapuja, kuorittuja
5 g voita
Ripaus chilihiutaleita
½ tl suolaa
Kastike:
2 dl crème fraichea
1 tl sambal oelekia
1 tl jauhettua inkivääriä
1 tl suolaa
Valmistusohje:
Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan, sekoita öljyn kanssa ja siirrä sivuun.
Raasta porkkana ja viipaloi kevätsipuli.
Kuumenna öljy wokkipannussa ja kuullota vihanneksia nopeasti.
Liuota liemikuutio 3 dl kuumaan veteen, lisää pannulle ja anna kiehua miedolla lämmöllä 5 minuuttia.
Sekoita crème fraiche, inkivääri, sambal ja suola. Yhdistä nuudeleihin.
Lisää nuudelit wokkiin ja sekoita hyvin. Ota pois liedeltä.
Paista katkaravut nopeasti voissa chilin ja suolan kanssa, kunnes ne saavat hieman väriä.
Sekoita katkaravut wokkiin ja tarjoile heti.