Rabarberdrink med kokosskum

Raparperia, giniä ja kookosvaahtoa sisältävä juoma

Todennäköisesti kevään ja kesän herkullisin juoma. Hapokkaan ja makean täydellinen yhdistelmä. Tule mukaan vaahtotrendiin, jossa vain makumielikuvituksesi asettaa rajat!

Kookosvaahto

Tarvitset

  • 2 dl kookoskermaa

  • ½ dl sokeria

Valmistusohjeet

  1. 1.      Sekoita kookoskerma ja sokeri kattilassa. Anna kiehua sekoittaen, kunnes sokeri sulaa, kaada kannuun ja laita jääkaappiin jäähtymään kokonaan.

    2.      Kaada kylmä kookosseos sifoniin, lataa, ravista ja jätä huoneenlämpöön juoman sekoittamisen ajaksi.

Raparperisiirappi (noin 4 dl) 

Tarvitset

  • 300 g raparperia

  • 3 dl sokeria

  • mahdollisesti ½ dl vettä

Tee näin

  1. Huuhtele ja hienonna raparperi.

  2. Laita kattilaan sokerin ja veden kanssa. Hauduta, kunnes raparperi on pehmeää, noin 10 minuuttia. Sekoita välillä.

  3. Murskaa tai soseuta raparperit ja painele ne hienosilmäisen siivilän läpi, kunnes saat täysin sileää siirappia.

  4. Kaada siirappi kannuun ja anna jäähtyä.

Raparberidrinkki

Tarvitset

  • 5 cl giniä

  • 3 cl raparperisiirappia

  • 2 cl puristettua sitruunaa 

  • Jäätä 

Valmistusohjeet

  1. Purista sitruunat. 

  2. Kaada raparperisiirappi, gini, sitruunamehu ja jää shakeriin. Ravista juoma kylmänä.

  3. Laita kahteen lasiin suuria jääpaloja ja siivilöi juoma lasiin.

  4. Kruunaa juoma kookosvaahdolla.