Ostoskori Ostoskori ?.SubtotalFormatted? String.Empty Ostoskorisi on tyhjä
0
Lisää ostoskoriin
kpl
Ostoskori Ostoskori Näytä ostoskori Mene kassalle Ostoskorisi on tyhjä
0
Lisää ostoskoriin
kpl
Ostoskori Ostoskori ?.SubtotalFormatted? String.Empty Ostoskorisi on tyhjä
0
Lisää ostoskoriin
kpl
Ostoskori Ostoskori Näytä ostoskori Mene kassalle Ostoskorisi on tyhjä
0
Lisää ostoskoriin
kpl

Täydellinen lopputulos joka kerta sous vide -keittimellä

Monet ovat kuulleet siitä kuitenkaan tietämättä, mikä se oikeastaan on. Sous vide on keittiökone, jolla voit valmistaa täydellistä ruokaa kuin ravintolassa. Ja kukapa ei haluaisi valmistaa ravintolatasoista ruokaa? Sous vide -keittimessä ruoka valmistuu tarkalleen tietyssä lämpötilassa. Riippuu siis ruokalajista, missä lämpötilassa haluat kypsentää ruokasi sous vide -keittimellä. Esimerkiksi naudanliha kypsennetään 54–57 asteessa, joten pihviä ei kannata paistaa paistinpannulla, jolloin pinta ja sisin osa jäisivät kypsymättä suositellussa lämpötilassa. Sous vide varmistaa ruokasi kypsymisen juuri oikeassa lämpötilassa.

KitchenOne.fi tarjoaa OBH:n sous vide -keittimen, joista voit valita suuri- tai pienikokoisen mallin. Myös Witt-tuotemerkiltä löytyy pienempi malli, jonka haudutuspadan kapasiteetti on 25 litraa. OBH:n koneet ovat helppokäyttöisiä, ja niiden mukana tulee lämpötilaopas, joten saat varmasti täydellisen lopputuloksen joka kerta. Witt-keittimen etuna on sen kompakti muotoilu, kun taas OBH on suuri kone, jolle on löydyttävä tilaa. Kaikki riippuu omista tarpeista ja siitä, mitä ominaisuuksia sous vide -keittimellä halutaan olevan.

Herkullisia ruokia sous vide -koneella

Sous vide tarkoittaa käytännössä ”vain” vesihauteessa kypsentämistä, ja silloin elintarvike täytyy luonnollisesti olla vakuumipakattu. Saat valmistettua mureaa lihaa, täydellisesti kypsytettyä kalaa ja rapeiksi kuumennettuja vihanneksia. Sinun ei tarvitse vahtia vesihaudetta ja lämpötilaa, kun käytössäsi on sous vide. Sinun täytyy vain huolehtia siitä, että kypsytettävä ruoka on vakuumipakkauksessa, muuten sous vide -keittimestä ei ole hyötyä. Siksi on tärkeää, että hankkiessasi sous vide -keittimen, sinun kannattaa investoida myös tyhjiöpakkauslaitteeseen, jollei sinulla jo ole sellaista valmiina.

Kärsivällisyys on luonnollisesti tarpeen, kun valmistat ruokaa sous vide -keittimellä. Sous vide on keittiökone, joka käytännöllisesti katsoen valmistaa ruoan puolestasi. Mutta ole kärsivällinen, koska sous vide valmistaa ruoan alemmilla lämpötiloilla, minkä vuoksi kypsyminen kestää kauemmin täydellisen lopputuloksen saamiseksi. Myös suunnittelu on erittäin tärkeää. Koska ruoan valmistuminen kestää kauemmin, suunnittelussa on huomioitava ruoanvalmistuksen aloittaminen normaalia aikaisemmin, jos tarkoituksena on syödä totuttuun aikaan. Ruoka voidaan luonnollisesti valmistaa yleensä samana päivänä, kun se on tarkoitus syödä. Kuitenkin jos sinulla on suuri pihvi kypsennettävänä, sen valmistus kannattaa mahdollisesti aloittaa jo päivää ennen, jotta se on ajoissa valmis.

Sous vide ei luonnollisesti sovellu ruoanlaittoon yllätysvieraille, koska siihen kuluu enemmän aikaa. Yleensä vieraiden tulosta on kuitenkin sovittu, jolloin sous vide -keittimen käyttö voidaan suunnitella etukäteen. Siten sinun ei tarvitse seistä ja kokata keittiössä, kun talossa on vieraita, vaan voit antaa sous vide -keittimen huolehtia ruoanlaitosta.

Lisää ostoskoriin
Mene ostoskoriin

Muut asiakkaat ostivat myös:

Näytä kaikki lisätarvikkeet
Mene ostoskoriin
TURVALLISUUTESI
Aina 365 päivän palautusoikeus
Ilmainen toimitus yli 60 euron ostoksille (*ei koske tuotteita, jotka vaativat lavarahtia)
Valtuutettu korjaamo
Kaikkien merkkien virallinen jälleenmyyjä
Lue kaikki etusi