Akio Santoku-veitsi Oliivihiottu 18 cm, bright

Akio Santoku-veitsi Oliivihiottu 18 cm, bright

109 €

Mareldin Akio santokuveitsi on monipuolinen ja suosittu japanilainen kokkiveitsi, joka sopii erinomaisesti kaikenlaisiin keittiötöihin. Santoku tarkoittaa ”kolmea tehtävää”, ja veitsi soveltuu erinomaisesti viipalointiin, kuutioimiseen ja silppuamiseen, joten se on mainio lihan, kalan, vihannesten ja broilerin käsittelyyn. Tämän Mareldin Akio-mallistoon kuuluvan veitsen terän pituus on 18 senttimetriä, joten se on täydellisen kokoinen sekä perustoimiin että vaativiin tehtäviin keittiössä.

Terä on oliivihiottu, mikä tarkoittaa, että siinä on pieniä syvennyksiä, joiden ansiosta elintarvikkeet, kuten hedelmät, vihannekset ja juusto, irtoavat helpommin terästä leikattaessa. Toiminnallinen muotoilu yhdessä poikkeuksellisen terävyyden kanssa tekee tästä Santoku-veitsestä erinomaisen valinnan sekä päivittäiseen ruoanlaittoon että edistyneempiin ruokiin.
Mareldin Akio-veitsisarja on valmistettu 67-kerroksisella damascustekniikalla, mikä antaa terille kauniin kuvion, joka on jokaiselle veitselle ainutlaatuinen. Veitset on huolellisesti valittu täyttämään kaikki keittiötarpeesi, kun kyse on silppuamisesta, leikkaamisesta, pilkkomisesta ja kuutioimisesta. Niiden kovuus on 60-62 HRC, mikä tarkoittaa, että ne pysyvät terävinä pitkään, mutta vaativat hieman lisätyötä teroitettaessa. Suosittelemme teroittamaan ne muutaman kerran timanttiteroituspuikolla ennen jokaista käyttökertaa.

Veitsien kahvat on valmistettu vaaleasta pakkapuusta, joka on tiivistä ja kestävää materiaalia, sekä hylkii vettä että estää bakteerien kasvua. Kahvan muoto on keskikohdalta pyöristetty ja kapenee sitten helaa kohti, jolloin siitä saa tukevan otteen käytetystä tekniikasta riippumatta. Sen muotoilu on vaaleaa ja tyylikästä puuta, joten voit myös ripustaa veitset esille veitsilistaan tai veitsitukkiin.
Huolehtimalla veitsistäsi asianmukaisesti varmistat, että ne kestävät monta vuotta. Suosittelemme käyttämään teroituspuikkoa, mutta tarvittaessa hiomaan myös hiomakivellä. Suosittelemme Mareldin hiomakiveä 1000/3000, joka soveltuu hyvin huoltoteroitukseen. Jos haluat todella terävän terän, suosittelemme, että viimeistelet teroituksen Mareldin hiomakivellä 4000/8000.

Ilmainen toimitus yli 60 euron ostoksille*
Aina 365 päivän palautusoikeus
Asiantuntijoita vuodesta 2005
Akio Santoku-veitsi Oliivihiottu 18 cm, bright

Mareldin Akio santokuveitsi on monipuolinen ja suosittu japanilainen kokkiveitsi, joka sopii erinomaisesti kaikenlaisiin keittiötöihin. Santoku tarkoittaa ”kolmea tehtävää”, ja veitsi soveltuu erinomaisesti viipalointiin, kuutioimiseen ja silppuamiseen, joten se on mainio lihan, kalan, vihannesten ja broilerin käsittelyyn. Tämän Mareldin Akio-mallistoon kuuluvan veitsen terän pituus on 18 senttimetriä, joten se on täydellisen kokoinen sekä perustoimiin että vaativiin tehtäviin keittiössä.

Terä on oliivihiottu, mikä tarkoittaa, että siinä on pieniä syvennyksiä, joiden ansiosta elintarvikkeet, kuten hedelmät, vihannekset ja juusto, irtoavat helpommin terästä leikattaessa. Toiminnallinen muotoilu yhdessä poikkeuksellisen terävyyden kanssa tekee tästä Santoku-veitsestä erinomaisen valinnan sekä päivittäiseen ruoanlaittoon että edistyneempiin ruokiin.
Mareldin Akio-veitsisarja on valmistettu 67-kerroksisella damascustekniikalla, mikä antaa terille kauniin kuvion, joka on jokaiselle veitselle ainutlaatuinen. Veitset on huolellisesti valittu täyttämään kaikki keittiötarpeesi, kun kyse on silppuamisesta, leikkaamisesta, pilkkomisesta ja kuutioimisesta. Niiden kovuus on 60-62 HRC, mikä tarkoittaa, että ne pysyvät terävinä pitkään, mutta vaativat hieman lisätyötä teroitettaessa. Suosittelemme teroittamaan ne muutaman kerran timanttiteroituspuikolla ennen jokaista käyttökertaa.

Veitsien kahvat on valmistettu vaaleasta pakkapuusta, joka on tiivistä ja kestävää materiaalia, sekä hylkii vettä että estää bakteerien kasvua. Kahvan muoto on keskikohdalta pyöristetty ja kapenee sitten helaa kohti, jolloin siitä saa tukevan otteen käytetystä tekniikasta riippumatta. Sen muotoilu on vaaleaa ja tyylikästä puuta, joten voit myös ripustaa veitset esille veitsilistaan tai veitsitukkiin.
Huolehtimalla veitsistäsi asianmukaisesti varmistat, että ne kestävät monta vuotta. Suosittelemme käyttämään teroituspuikkoa, mutta tarvittaessa hiomaan myös hiomakivellä. Suosittelemme Mareldin hiomakiveä 1000/3000, joka soveltuu hyvin huoltoteroitukseen. Jos haluat todella terävän terän, suosittelemme, että viimeistelet teroituksen Mareldin hiomakivellä 4000/8000.

  • Oliivihiottu
  • Saatavana 2 mallia
  • Terä 67-kerroksista damaskusterästä
  • Sarja: Mareld Akio
Akio Santokukniv Olivslipad, 18 cm