
Lyonnaise Carbone Plus -paistinpannu
Pannu sinulle, joka etsit ammattilaislaatua. Pannu on aito ranskalainen ravintolapannu joka tarjoaa autenttisen kokemuksen. Sitä ei ole ruostekäsitelty. Se tarkoittaa, että siihen voi tulla ruostetta, joka kuitenkin voidaan pestä pois. Se on valmistettu hiiliteräksestä, mikä vain paranee, mitä enemmän sitä käyttää. Se jakaa myös lämpöä hyvin pohjassa ja toimii kaikentyyppisten keittolevyjen kanssa. Suosittelemme paistamaan pannussa hieman öljyä ennen ensimmäistä käyttöä, eikä pannua kannata pestä pesukoneessa.
- Eri kokoisia paistinpannuja
- Hiiliteräs paranee käytön myötä
- Toimii kaikilla liesillä
- Ranskalaista laatua
Lisätietoa Lyonnaise Carbone Plus -paistinpannu
- Tuotemerkki: De buyer
- Sarja: Lyonnaise
- Kategoria: Paistinpannut
- Tuotenumero17371
- Toimittajan tuotenumero: 5110.18
- Kestää konepesua: Ei
- Väri: Teräs
- Materiaali: Hiiliteräs
- Koko: 18 cm.
- Toimii induktiolla: Kyllä
- Paino:1 kg
Bjørnar
15 päivää sitten
Hieno paistinpannu.
Erik
4 kuukautta sitten
Ohut pannu. Tuntuu halvalta
Emanuil Vasilev
vuosi sitten
Yllättävän hyvä. Ensimmäinen teräspannuni, mutta ei todellakaan viimeinen. "Seasoning" on hieman vaivalloista, mutta se antoi loistavan tuloksen, kun on käynyt läpi kaikki vaiheet. Siinä on myös hyvä paino, edellinen tavallinen paistinpannuni painoi 650 g, kun taas tämä painaa hieman yli 2 kg.
Sören
vuosi sitten
Fantastinen ihana pieni paistinpannu. Helppo pyörittää. Myös mukavaa omistaa pieni hiilipannu.
Christine
vuosi sitten
Koska en löydä mitään kuvausta/käyttöohjetta "paistamiseen" paistinpannulle, en ole vielä käyttänyt sitä. Valitettavasti! Miten se tehdään?
Per
vuosi sitten
Hyvä korvike pienelle teflonipannulle, joka on mennyt vinoon. Pannun pohja on 16 cm, joten se ei ole niin suuri huolimatta 22 cm:stä
Jytte
vuosi sitten
Hieno paistinpannu. Hyvin toimi
Astrid
vuosi sitten
Upea tuote.
Anders
vuosi sitten
Laatua elämälle😊
Linus
vuosi sitten
Hyvä koko pannulle, jotta voi tehdä hieman suurempia annoksia ruokaa, jotta voi esimerkiksi myös laittaa eväskoteloon, vaihtoehtoisesti paistaa suurempia paloja lihaa/kalaa. Hiiliteräs vie hieman aikaa tottua, mutta se on fantastinen materiaali paistamiseen, kunhan oppii, miten se toimii.