Teurastajan paperi / leivinpaperi 30 m

Teurastajan paperi / leivinpaperi 30 m

18,94 €

Tukevaa teurastajan paperia suurempien lihapalojen, kuten rinnan, entrecoten, kylkipaistin, kanan tai kalan käärimiseen, suojaamaan lihaa liialta kuivumiselta pidemmän kypsennyksen ja hitaan kypsennyksen aikana alhaisella lämmöllä.

Teurastajan paperin etuna folioon verrattuna on, että paperi vapauttaa lämpöä ja estää siten lämpötilan nousun, kun lihaa kypsennetään tai paistetaan miedolla lämmöllä pitkään. Tasainen lämpötila ja hyvä ilmankierto ovat mestarien luoman lihan hienon rapean pinnan salaisuus. Se myös antaa lihan "hengittää" paremmin ja säilyttää siten mureutensa sen lisäksi, että se imee osan savun mausta tarjoten unohtumattoman ruokailukokemuksen!

Kamado Sumon paperi on vahaamaton, valkaisematon ja sitä voi itse asiassa käyttää myös rustiikkina pöytäliinana tarjoilussa. Pakkaus, jossa leivinpaperi tulee, sisältää leikkuureunan, jonka avulla voit helposti repiä irti niin paljon kuin tarvitset ja säästää loput seuraavaa kertaa varten.

  • Hyväksytty elintarvikkeille
  • Vahaamaton
  • Valkaisematon
  • 30 m pitkä
  • 45 cm leveä
  • 70 g

 

  • Lihapalojen hitaaseen kypsennykseen
  • Mureaa lihaa herkullisella pinnalla
  • Revi rullasta tarvittava määrä
  • Laadukas valkaisematon ja vahaamaton leivinpaperi
Arvostelut
5.0 10 luokituksen perusteella
Håkan K
Teurastuspaperi
Jane C
Teurastuspaperi
Tuntuu tarpeelliselta, kun on grillannut ison lihapalan. Hyvä laatu teurastuspaperissa.
Käännetty kielestä Ruotsi
Bjørnar
Erittäin tyytyväinen toimitukseen, ja tuote näyttää olevan hyvää laatua.
Käännetty kielestä Norja
Melina
Erinomainen tuote ja laatu, ostan ehdottomasti uudelleen!
Käännetty kielestä Ruotsi
Kamado sumoTeurastajan paperi / leivinpaperi 30 m

Tukevaa teurastajan paperia suurempien lihapalojen, kuten rinnan, entrecoten, kylkipaistin, kanan tai kalan käärimiseen, suojaamaan lihaa liialta kuivumiselta pidemmän kypsennyksen ja hitaan kypsennyksen aikana alhaisella lämmöllä.

Teurastajan paperin etuna folioon verrattuna on, että paperi vapauttaa lämpöä ja estää siten lämpötilan nousun, kun lihaa kypsennetään tai paistetaan miedolla lämmöllä pitkään. Tasainen lämpötila ja hyvä ilmankierto ovat mestarien luoman lihan hienon rapean pinnan salaisuus. Se myös antaa lihan "hengittää" paremmin ja säilyttää siten mureutensa sen lisäksi, että se imee osan savun mausta tarjoten unohtumattoman ruokailukokemuksen!

Kamado Sumon paperi on vahaamaton, valkaisematon ja sitä voi itse asiassa käyttää myös rustiikkina pöytäliinana tarjoilussa. Pakkaus, jossa leivinpaperi tulee, sisältää leikkuureunan, jonka avulla voit helposti repiä irti niin paljon kuin tarvitset ja säästää loput seuraavaa kertaa varten.

  • Hyväksytty elintarvikkeille
  • Vahaamaton
  • Valkaisematon
  • 30 m pitkä
  • 45 cm leveä
  • 70 g

 

kamado-sumo-slagterpapir-30-m-200124-56326-2