
CTX kansi 20 cm
Scanpan CTX -kansi on hyvin suunniteltu lisävaruste 20 cm halkaisijaltaan oleville keittoastioille. Kansi on valmistettu karkaistusta lasista, jossa on ruostumattomasta teräksestä valmistettu kehys, mikä tekee siitä sekä kestävän että vakaan. Läpinäkyvän lasin ansiosta voit helposti seurata ruoan kypsymistä ilman, että nostat kantta ja päästät lämpöä ja höyryä ulos.
Ruostumaton teräsreuna varmistaa tiiviin istuvuuden ja lisää kannen kestävyyttä ajan myötä. Lasimateriaali kestää korkeita lämpötiloja ja on helppo puhdistaa, mikä tekee kannesta sopivan niin arjen ruoanlaittoon kuin pitkään haudutettaviin ruokiin.
Kansi on yhteensopiva useiden Scanpanin CTX-sarjan keittoastioiden kanssa, mikä tekee oikean koon valitsemisesta helppoa. Olitpa sitten keittämässä munia, hauduttamassa keittoa tai lämmittämässä pieniä annoksia, Scanpanin CTX -kansi on hyödyllinen apuväline, joka tekee ruoanlaitosta sujuvampaa ja tehokkaampaa.
Pieni kansi, josta tulee nopeasti suuri apu keittiössä.
Lisätietoa CTX kansi 20 cm
Karl Patrik Humphrey
5 päivää sitten
Olen vasta 57-vuotias, joten en ole vielä ehtinyt ostaa sellaista mikroa. Vanhempani, jotka ovat minua vanhempia, tykkäävät syödä ruokaa, joka on ylikypsää keskeltä ja päällä on kuiva, hieman kylmä kuori superkuumalla lautasella. Aina maustettuna jauhetulla valkopippurilla ja parhaalla pöytäsuolalla, mitä rahalla saa. Osta kannet paistinpannuihisi ja heitä mikroaaltouuni pois. Kuumenna paistinpannu, heitä ruoka pannulle, eilinen pyttipannu on aina paras. Paista muutama minuutti, laita kansi päälle, alenna lämpöä ja anna olla muutama minuutti. Laita sopivan lämpimälle lautaselle, lisää päälle paistettu muna ja vähän punajuurta, valmista! Kannettujen löytäminen paistinpannuille on aina ollut vaikeaa, mutta viimeisen puolen vuoden aikana on tapahtunut jotain, sillä nyt niitä on kaikkialla. Hip hip hurraa!!!!!!

